2ο Καλοκαιρινό Camp – Πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων

Μετά την επιτυχημένη προσπάθεια του 1ουκαλοκαιρινού Campτο 2012 και την συμμετοχή πολλών παιδιών, έτσι και φέτος η Διοίκηση του Γ.Σ Δάφνη Δαφνίου ανανεώνει το ραντεβού της, με την νεολαία του Χαϊδαρίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Φέτος το πρόγραμμα των προπονήσεων θα στοχεύει στην ατομική τεχνική και την βελτίωση των τεχνικών δεξιοτήτων των αθλητών και αθλητριών.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες, από τις 17 Ιουνίου έως και τις 12 Ιουλίου. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο κλειστό Γυμναστήριο και τις εγκαταστάσεις του 1ουΑθλητικού Κέντρου Χαϊδαρίου και θα διαρκούν από τις 17:30 έως τις 21:30. Στις προπονήσεις μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια 6 έως 17 ετών, είτε είναι αθλητές του συλλόγου είτε όχι. Είτε ξέρουν μπάσκετ είτε όχι. Θα τους δοθεί έτσι η δυνατότητα με αυτό το πολύ εξειδικευμένο πρόγραμμα, να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, να διασκεδάσουν με τους φίλους τους και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο, σε ένα ασφαλές και οικογενειακό περιβάλλον που τους προσφέρει ο ιστορικότερος σύλλογος μπάσκετ της πόλης μας.

Υπεύθυνος για την υλοποίηση του προγράμματος είναι ο Βαγγέλης Γλυκός και προπονητές οι Κυριάκος Μουές και Νίκος Ρήγγας. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του συλλόγου Ηρώων Πολυτεχνείου & 3ηςΣεπτεμβρίου στο 1οΑθλητικό Κέντρο Χαϊδαρίου. Καθημερινές τις απογευματινές ώρες 18:00 – 21:00 και το Σάββατο 10:00-13:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-5321750. Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε, με αυτό που όλοι αγαπάμε να κάνουμε περισσότερο από όλα τα άλλα. Να παίξουμε basket!

alt

 

alt